Bluetooth RC Vehicle Packs i noen få sensorer

March 26, 2022 0 By nditv

Har du noen gang vært å gå rundt i huset, fast bestemt på å forstå omgivelsestemperaturen, fuktighet, samt barometrisk trykk? Har du noen gang ønsket å fange dataene med en liten fjernstyrt plattform? I så fall vil denne jobben fra [Tuenhidiy] være nettopp det du har latt etter.

Bit fjernkontrollen er utviklet rundt en sett WIO-terminal. Dette er en mikrokontrollerplattform som inneholder en skjerm som allerede er festet, sammen med trådløs maskinvare bakt i, så vel som Grove-kontakter for å koble opp utenfor moduler. Dermed gir kjøretøyet en DHT11-temperatur samt fuktighetssensor, sammen med en BMP280 lufttrykkssensor som benytter grove-kontaktene.

Kjøring av kjøretøyet er gjort ved hjelp av en Blynk-smarttelefonapp som kommuniserer med WIO-terminalen. Små DC-motorer på hvert hjul drives ved hjelp av en dfrobot quad-motor skjold. Med den innebygde skjermen fikk RC-kjøretøyets kommandoer fra Smartphone-appen, i tillegg til temperaturen, fuktighet og trykk i øyeblikkelig miljø.

Vi er virkelig som den grunnleggende PVC-baserte chassisdesignet, så vel som det er en enkel jobb som viser nøyaktig hvordan man utvikler en Bluetooth-kontrollert bil. Data samlet av sensorene er også synlige på smarttelefonen, så hvis du trenger å prøve forholdene i neste rom uten å gå av sofaen, kan du gjøre det ganske enkelt.

Prosjekter som disse er en god metode for å bli kjent med å jobbe med motorer og sensorer. Det ville også være en fantastisk base for grunnleggende robotikkutvikling. Vi har gjort utviklet seg fra [Tuenhidiy] før, for eksempel denne fantastiske roterende plotteren som kan tegne på flasker. video etter pause.