3D Printed Hand-Cranked Digital Computer

January 2, 2023 0 By nditv

Hva en nydelig ting det er å se denne digitale datamaskinen i aksjon. [Chris Fenton] gjorde en fantastisk oppgave å skape, så vel som å skrive ut denne mekaniske digitale datamaskinen. Hvis du er interessert i en for å ringe din egen, sjekk ut kildefilene han publiserte denne uken.

[Chris ‘] Style Inspiration kom fra noen undersøkelsesstudier til viktoriansk aldersmekanisk vev. Han justerte ideen om å utvikle en slagskortleser, og begynte med en kapasitet på tre hull, så vel som å flytte til denne stilen som kan sjekke ut ti hull. Det leverer bare tilstrekkelige biter for å adressere alle tre av tellene visualisert ovenfor. Programmer datamaskinen ved å sette inn et stempelkort som er størrelsen på et visittkort, samt vev bort. Videoen nedenfor viser prosessen langt unna … forhåpentligvis vil han publisere en oppfølgingsvideo med bedre utsikt over hvert stykke i aksjon.

Dette er ikke hans aller første grunnleggende databehandlingsmaskin. Sjekk ut den elektromekaniske versjonen fra i fjor.

[Takk Maarten]