Hackaday Links: 14. mai 2017

December 14, 2022 0 By nditv

Maker Faire Bay-området er neste helg, så vel som du forstår hva det betyr: Vi har et møte på lørdag kveld. Hvis du er i området, er det sterkt foreslått at du deltar. Det er en blinky bringe-a-hack med sprit. Du kan ikke slå den. Jeg hørte Opshark, vises. Alle hagler opshark. Du vil ønske å rsvp hvis du går k thx.

Det tok bare tolv år, men [Ladyada] endelig fikk seg på forsiden av make.

NVIDIA har Jetson, en ekstremt kraftig enkeltbrett datamaskin + GPU ment for maskinlæring, forestående, samt robotikkapplikasjoner. Hvis du vil gjøre elegante ML ting med lave strøm enheter, vil jeg ekstremt foreslå at du inspiserer Jetson ut. Selvfølgelig er Jetson bare hjernen til en hvilken som helst type maskin som oppdager robot; Du krever også noen muskler. Til dette formål utgav NVIDIA Isaac Robotic Simulator. Det er en simulator for vanlige biter av maskinvare som Quadcopters, Hovercrafts (?), Robotic Arms, så vel som ja, selfie droner. Hva betyr dette? Standardisert maskinvare betyr at noen kommer til å skape 3. feiring maskinvare, så vel som det er kjempebra.

Dette er bare en observasjon, men fidget spinnere er nå nå treffer den vanlige. Vi forsto ikke hva de var i et år siden, så vel som vi ikke forstår nå.

En Hebocon er en shitty robot kamp. Dorkbotpdx hadde bare sin aller første Hebocon, så vel som resultatene var … omtrent like shitty som du forventer. Siden dette er en shitty robot kamp, ​​gjorde en makerbot et utseende. Denne roboten, Spitterbot, ble designet for å slå ekstrudert filament rundt motstanderen. Har Makerbot vunnet? Ja, spitterbot vant den “fattigste kvaliteten” -prisen.

Supplyframe, Hackaday’s morselskap, holder månedlige ish elektroniske sammenkomster i San Fransisco-kontoret. Fokuset på disse møtet er å oppdage noen gode som utviklet noe bemerkelsesverdig, så vel som å få dem til å snakke om det. Mars Meetup presenterte [Pete Bevelacqua] som utviklet en Vector Network Analyzer fra Scratch. Videoen er verdt en klokke.