Denne ringvideoen dørklokke og ekko viser 5 bunt sparer deg $ 105

June 28, 2023 0 By nditv

Amazon selger nå en ny pakke som består av den eksepsjonelle ringvideo dørklokken og et Echo Show 5 for bare $ 79.99, en avtale som indikerer at du nå kan spare $ 105 og 56% avslag på den opprinnelige prisen.

I motsetning til så mange andre tilbud, krever ikke denne at du skriver inn spesielle rabattkoder eller klipper noen kuponger på skjermen for å dra nytte av det. Du kan bare legge et kjøp som du ville gjort for alle andre produkt på Amazon, og din nye dørklokke og Echo -show vil være med deg om bare et par dager. Imidlertid sier Amazon ikke når denne avtalen vil avsluttes, og det indikerer at du virkelig trenger å plassere kjøpet ditt nå hvis du vil være helt sikker på at du ikke vil avvikle å betale mye mer enn du trengte. Denne pakken vil vanligvis koste rundt $ 185, så kjøp nå for å spare stort.

Kjøp: Ring Video Doorbell (Satin Nickel) Bundle With Echo Show 5 fra Amazon: $ 79.99 | Opprinnelig pris: $ 185

Denne pakken inkluderer ringvideo dørklokke (satengnikkel) og Echo Show 5 (2. generasjon)
1080p HD Video Doorbell med forbedrede funksjoner som lar deg se, høre og snakke med enhver person fra telefonen, nettbrettet eller PC -en.
En oppdatering fra den originale ringvideo -dørklokken, glede deg over forbedret bevegelsesdeteksjon, personvernsoner og lydprivat og skarpere nattsyn.

I skrivende stund har denne pakken mye mer enn 124 700 anmeldelser på Amazon med en samlet rangering på 4,7 stjerner av en mulig fem. Med 1080p videoopptak og toveis lyd, er denne dørklokken best for å se og høre hvordan du er på døren din selv når du ikke er hjemme. Når du er det, vil du kunne bruke det Echo Show 5 for å se hvem som er der også.

Denne avtalen er tilgjengelig på to forskjellige fargealternativer, så sørg for å velge den som passer best for innredningen din, og du er god til å gå.

Du kan også gjerne sjekke ut:

Last ned: iOS 16.1 beta 3 utgitt

Hvordan fikse dårlig iOS 16 batteriets avløp [guide]

Jailbreak iOS 16.0.2 på iPhone og iPad statusoppdatering

iOS 16 kompatible og støttet iPhone, iPad, iPod Touch -enheter

iOS 16 skjulte funksjoner: 100+ endringer Apple fortalte oss ikke om

Last ned iOS 16 endelige IPSW -lenker og installer på iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, Plus [Tutorial]

Du kan følge oss på Twitter, eller Instagram, og til og med liker Facebook -siden vår for å holde deg oppdatert om all strømmen fra Microsoft, Google, Apple og nettet.