Hacking en varmepute

September 12, 2022 0 By nditv

[Bob] så vel som den andre halvdelen bruker en sengvarepute. Om vinteren slår de det normalt på omtrent en time før sengetid, så sengen er flott så vel som varm. Problemet er, hvis de utilsiktet forlater det, vil de få opp noen timer senere: overopphetet. Det de trengte var et avansert timersystem.

En typisk utløpstimer ville ikke være i form hans behov: mye av året puten må slå av etter en mindre forsinkelse, men om vinteren liker de å forlate varmeputen på en mye lavere temperatur. [BOB] tok en beslutning om å produsere en skreddersydd timer med en mikrokontroller for å levere justerbar varighet, samt oppvarmingsnivåer.

Kretsen er enkel. Den består av en mikrokontroller, en 2-sifret LED-skjerm, to knapper, samt to ledninger som lenker til varmeputens originale kontroller. Den endelige utviklingen gjør at du kan stille inn tiden puten slås på, slås av, og / eller ned noen få nivåer. Det er en fantastisk hack, så vel som du kan se nøyaktig hvordan grensesnittet fungerer i videoen som overholder pause.