Bygg et IR-musgrensesnitt for deaktivert

November 3, 2022 0 By nditv

[Chris Young] har et fysisk spesialbehov som indikerer at han ikke kan bruke en mus veldig bra. Han bruker vanligvis dragen som naturlig snakker for å flytte musen ved hjelp av talekommandoer, men har funnet ut at det mangler noen funksjoner han trenger og kan krasje til tider.

Hans mulighet til dette problemet var å lage en enhet som vil oversette IR-signaler fra en grunnleggende fjernkontroll til musaksjoner og bevegelser. Han bruker en Arduino Micro for denne oppgaven, og som du kan se i videoen, ser det ut til å ha fungert godt for ham. Han har kode og skjemaer tilgjengelig på hans nettsted hvis du vil gjenskape dette selv.

[Chris] har faktisk bygget flere tilgjengelighetsutstyr for seg selv og andre. Du må sjekke ut bloggen hans for mer, inkludert hans tanker om kostnaden for kommersiell tilgjengelighetsutstyr vs DIY. Hvis du tror du vil prøve å lage en enhet for å hjelpe noen med en fysisk spesiell, trenger du en datamaskin, hopp på over til TheControllerproject.com og bli med på forumene.

via thecontrollerproject.com.