Internasjonale obfuscated c kode konkurranse vinnere publisert

September 10, 2022 0 By nditv

Den verdensomspennende obfuscated C konkurransen – konkurransen for å produsere det mest nyttige, ubrukelige eller distinkte programmet i absolutt ulæselig C-kode – har nettopp publisert vinnerne av 2013-konkurransen.

Av inngangene til notatet skiller noen virkelig ut. Bildet på toppen av dette innlegget, for eksempel, kommer høflighet av denne innsendelsen. Det er en iterativ Ray Tracer fast i en ubegrenset sløyfe som, når det kommer til å løpe over natten, er i stand til å skape fantastiske gjengivelser.

En IOCCC-konkurranse ville ikke være totalt uten noen ASCII-kunst C-kode, så vel som denne oppføringen passer regningen. Det er et tetris maleri verktøy som produserer bilder konstruert ut av tetronomoer. Hvert bilde er utviklet opp en linje hver gang fra bunnen opp, bruker tetris mangel på fysikk for å produsere et bilde ut av un-cleared linjer.

En av de mest fremragende inngangene for dette (siste?) Års konkurranse er en liten 8086 PC-emulator / virtuell enhet skrevet i bare 4043 byte kode. Det er en helt praktisk 80-talls PC-emulator som kan kjøre vintage kopier av AutoCAD, Windows, Lotus 1-2-3, samt SimCity.

Alle innleveringene er kjempebra, men som enhver type IOCCC-konkurranse, er det egentlig ikke noen form for vinnere. Eller de er alle vinnere. De obfuskerte retningslinjene er ikke ekstremt fjernet i den forbindelse.