Ri, kaptein, tur ombord på din arduino-kontrollerte autopiloterte seilbåt

May 5, 2022 0 By nditv

[Jack], en mekanisk ingeniør, loombygger, samt ivrig sjømann ønsket et autopilotsystem for sin 1983 Robert Perry Nordic 40 seilbåt med mye mer moderne evner enn den som det kom med. Han forsto et PC-basert alternativ ville fungere, men det var litt utenfor rekkevidde. Da barnet hans viste ham en Arduino, var han på vei. Han sallied, så vel som utviklet dette arduino-baserte autopilotsystemet for sin sloop, den wile E. Coyote.

Han bruker to Arduino Megas. Den ene er utelukkende for GPS, så vel som den andre styrer hva som helst annet. [Jack] ‘s autopilot har tre moduser. I den ene han ringer knottstyring, driver et potensiometer den eksisterende hydrauliske pumpen, som han kontrollerer med en Polulu Qik Serial DC Motor Controller. I kompassstyringsmodus, en pololu imu låser i overskriften for å styre (HTS). GPS-modus benytter et forhåndsbestemt veipunkt, samt setter programmet til å styre (CTS) til nøyaktig samme bærende som veipunktet.

[Jack] S-systemet benytter også kryssporingsfeil (XTE)-modifikasjon for å bestemme en ny HTS når det er nødvendig. Han har stor dokumentasjon, så vel som en rekke friter så vel som Arduino-data som tilbys på Dropbox.

Autopilot seilbåt rigs må være alle populære ideelle nå. Vi så bare en annen tilbake i november.

[Takk Jeremy]