Intel Edison: Et skrivebord fra 1998 i et SD-kort

August 17, 2022 0 By nditv

Ifølge sperringen av pressemeldinger som rammer Hackaday-forslaget, er Consumer Electronics-showet over oss med kunngjøringer om fantastiske nye teknologier som jakker med en mobiltelefonlomme , Vekkerklokker med Bluetooth og iPhone-tilfeller med kickstand. Hva en alder å bo i.

Blant de mye mer interessante kunngjøringene på CES er Intel Edison, en liten enhet som kombinerer en dual core Intel Soc med ‘A Pentium Instruction Set’, WiFi og Bluetooth-adapter, og litt lagringsplass i en SD-kortformfaktor. Bortsett fra det, er lite annet kjent om Intel Edison, og den eneste andre primære kilden for denne kunngjøringen ser ut til å være Intel CE-keens keynote-adresse.

Edisonen vil kunne kjøre Linux, “andre operativsystemer”, og vil støtte Wolfram, det matematiske esque programmeringsspråket der alt er en datatype. Edison vil også ha en appbutikk. Fordi det er en ting nå, tilsynelatende.

Hvis du ikke kan vente på at Edison skal løses en gang i midten av 2014, foreslår vi at du sjekker ut Intel Galileo. Det er et Arduino-kompatibelt bord basert på samme Quark Soc som finnes i Edison, men i en betydelig mye mer praktisk formfaktor. Galileo har ikke ombord WiFi eller Bluetooth, men i det minste trenger du ikke å vente på utgivelsen av Edison og problemene med et spesialbygd breakout Board for hvilken applikasjon du tenker på.