Arcade Maker Pack og Play

May 27, 2022 0 By nditv

Det er noe om den store imponerende treboksen til en arkade maker som gir en trygg tilstedeværelse til et rom. Problemet med en høy og tung boks er at det tar opp ganske mye plass og tegner lett øyet. Så [Alexandre Chappel] satte seg for å unngå det og bygge en arkade maker som kunne gjemme seg i vanlig syn.

Ekstra poeng tildelt for pent ledninger på innsiden.
Ideen er en treboks hengt på veggen som bretter seg opp når den ikke er i bruk. [Alex] starter med baltisk bjørk kryssfiner kuttet i panelene. Deretter bruker han Edge Banding (en tynn finér med litt lim på baksiden) slik at alle utsatte kanter ser ut som naturlig tre. Deretter blir et skjermhull dirigert i ansiktsrammen, slik at en LCD-skjerm kan sitte snuggly inn. En kombinasjon av lommhull og kjeks tillater [Alex] å montere alt uten synlige skruer eller festemidler.

Ved hjelp av en 3D-skriver produserte han raskt en låsemekanisme for å holde frontpanelet festet når det brettes opp. Hengselet er også 3D-trykt. Den normale bringebæren PI 4 strømmer denne bestemte maskinen. To franske klemmer holder boksen på veggen, og når systemet er på veggen, må vi si det ser utrolig ut.

Hvis du prøver å finne en mindre, men mye mer vanlig arkadeskap, hvorfor ikke ta en titt på dette arkadeskapet for småbarn? Eller, hvis du elsket det faste treet utseendet på den skjulte arkaden, ville dette ferske oljeoppholdet være noe du ville nyte. video etter pause.