Spoofing Pokemon-handler

September 13, 2022 0 By nditv

[Adan] hadde et gammelt spill Ung gutt som satt rundt, og uten noe bedre å gjøre valgte å undersøke linken kabel-tv-protokollen med en mikrokontroller. Han hadde en Stellaris Launchpad for oppgaven, men hadde i utgangspunktet ikke noe prosjekt i tankene. Det han kom opp for dette eventyret i serielle protokoller er en første Gen Pokemon Trade Spoofer som gjør at han kan få Pokemon uten å ha to spill gutter, eller for de rare der ute, “venner”.

Spillet Young Boy Link-protokollen er utrolig godt dokumentert (død lenke, prøve Internett-arkivet), så å få data fra spillet Ung gutt til Launchpad var like enkelt som en lodding opp en gammel linkkabel-tv-kontakt til et stykke perfpor. Etter å ha funnet ut elektronikken så [Adan] på hva som skjedde da to Pokemon-spill prøvde å handle Pokemon. Når to spill unge gutter er koblet, er det to alternativer for spillet: handel eller kamp. Ta en titt på dataene som kommer etter alternativet “Trade”, fant [Adan] noe som muligens kunne være datastrukturen til Pokemon som sendes. Han reverserte dette alt for seg selv før du oppdaget dette er også godt dokumentert.

Å bringe alt sammen, [Adan] fant ut hvordan man handler ikke-eksisterende Pokemon med en liten dev-kort. Best nå sender han bare Pokemon som er hardkodet på Launchpad, men det er veldig mulig å overføre Pokemon-verdiene i sanntid over USB.

Takk [Dan] for å sende dette inn, og nei, vi vet ikke hva som skjer med tilstrømningen av Pokemon-meldinger i løpet av den siste uken. video av spoof nedenfor.