Få rot på en Sony TV

November 20, 2022 0 By nditv

Sony Bravia-serien av HDTV er et fantastisk stykke kit; De er fine skjermer som vanligvis har tilstrekkelige innganger for de galeste husteateroppsettene. Disse TVene kjører også Linux, men frem til nå har vi ikke sett noe som kapitaliserer på sannheten, disse skjermene er veggmonterte Linux-boksen. [Sam] Sendt i en utnyttelse for å rote noen form for BRAVIA TV – Ideelt sett det aller første skrittet mot å erstatte vår House Media Server.

Utnyttelsen i seg selv er en rutinemessig bufferoverløp initialisert av et Python-skript. Skriptet setter opp en Telnet-server på en hvilken som helst type Sony BRAVIA med en USB-port, samt gir total root-tilgang. [Sam] var i stand til å få en Debian satt opp å løpe av en USB-stasjon, så vel som alle debian-programmene kjører riktig.

Hvis du har en BRAVIA, vil du teste [SAM] ‘s script på, vil du kreve et USB-nettverksadapter for TV-en, samt en Telnet-klient for å sjekke ut TV-datasystemet. Akkurat nå er det ikke mye å gjøre med en rotfestet BRAVIA, men i det minste nå kjører XMBC eller annen medieserver på en TV.

Hvis noen vil begynne å porte XMBC til en BRAVIA TV, sier han mer enn villig til å hjelpe deg. Vi er ikke klar over noen type HDTV-modding nabolag på internett, så hvis du er en del av en Publiser en lenke i kommentarene.