Over konstruert keerator er fantastisk

November 30, 2022 0 By nditv

når [joey] valgte å bygge en keerator, han ikke skimp. Ingen kommersielt system eller et enkelt sett ville gjøre. [Joey] Ønsket fullstendig temperaturovervåking, med en trykk på keeratoren selv og en avkjølt trykk eksternt montert i baren. Han startet med en boks fryser, som var litt kort for hans formål. Ikke et problem, som [Joey] kuttet en langvarig krage for fryseren fra HDPE på sin shopping. Den nye kragen gir installasjonspunkter for øllinjene, gasslinjer, i tillegg til all elektronikk.

Temperaturbehandling håndteres av en kommersiell kontroller, men temperatursporing er en annen ting helt. En Arduino sitter i et skreddersydd aluminiumsak på utsiden av keeratoren. Arduino rapporterer temperatur, øltype og styrer også kjølesystemet for øllinjene. Kjølesystemet alene er utrolig. [Joey] utviklet alt i CAD og kuttet delene ut på sin butikkbøtte. To fans sitter i en aluminiums luftboks. En vifte brukes til å skyve kald luft ut fra fryseren rundt øllinjen. En andre vifte trekker luft tilbake i, og holder keeratoren / linjen / trykkluftsystemet en (relativt) lukket sløyfe. Hele linjesettet er isolert med 2 “glassfiberfyllingskanal.

Temperaturdata og mønstergrafer kan overvåkes på nettet, og [Joey] bruker en bringebær PI for å lage en veggmontert tilstand for hans barrom. Vi liker denne bygningen! [Joey] Vi vil få deg en øl, men det virker som om du har det som allerede er dekket!