Design en spole for en bestemt induktans

July 15, 2022 0 By nditv

Youtuber [Rimstarorg], Aka Hackaday sin egen [Steven Dufresne], viser nøyaktig hvordan man lager en DIY-induktor for en bestemt induktans. Dette er åpenbart en fantastisk ferdighet å oppdage som i noen tilfeller din stil kan ringe til en ekstremt presis induktans som ellers kan være vanskelig å finne.

Å lage din egen induktør kan virke skremmende. Du må svare noen bekymringer som: “Hvilken type kjerne vil jeg bruke?”, “Hvor mange svinger trenger min spole?”, Eller “Hvordan bestemmer jeg disse parametrene for å produsere den spesielle induktansen jeg ønsker?” . [Rimstarorg] Går med alt dette, så vel som til og med har en nyttig induktorkalkulator på hans nettsted for å gjøre det enklere for deg. Han tilbyr også alle formlene som trengs for å bestemme induktansen i videoen nedenfor.

Ved hjelp av en DIY AM-radiomottaker demonstrerer han i en visuell metode nøyaktig hvordan du stiller en AM-radio med en visker på sin hjemmebyggede spole. Endring av induktansen med en viskermodifikasjoner Frekvensen til radioen: Dette er en variabel induktor,

Denne videoen er fantastisk for å forstå grunnlaget for induktorer. Mens du bare kan gå til en leverandør, så vel som å kjøpe din, er det alltid fantastisk å forstå nøyaktig hvordan du skal utvikle din egen når du ikke kan oppdage en leverandør, eller bare ikke kan vente.