Mining bitcoins på en Nintendo

March 1, 2023 0 By nditv

hans venner kjenner [GBG] som en aficionado på omtrent alt med en 6502 prosessor i den. Han er også interessert i Bitcoins. En stund tilbake, spurte en venn om det ville være mulig å min bitcoins med et gammelt Nintendo-nytelsessystem. Mens denne ideen ble gjort i Jest, er det ikke en av disse ideene som noen enkelt kan slippe av. Ja, det er mulig å min bitcoins med en NES, og [GBG] er her for å vise oss hvordan.

Mining Bitcoins er rett og slett bare å utføre en SHA256 hash på en tilfeldig verdi fra Bitcoin-nettverket og relaying resultatet av den beregningen tilbake til Internett. Selvfølgelig krever dette et internett til NES-broen; [GBG] brakt i en bringebær PI for denne oppgaven. Det er problemet med å faktisk få data til en NES, skjønt, og det er noe bare en USB-kopynes kan håndtere. Etter å ha gjort noen 32-biters matte, sender NES dette ut til Raspberry Pi og på Bitcoin-nettverket.

Når du vurderer at selv en high-end spilledatamaskin har liten sjanse til å mining en bitcoin i en rimelig tid, vil det være lite sjanse retrominer noen gang kunne min gjøre en bitcoin. Det er alt tilfeldig, skjønt, så mens det er mulig, vil vi bare sette pris på den fantastiske bygningen for nå.