Dynamisk sykkelhodelykt bruker den åpne veien som en skjerm

April 5, 2023 0 By nditv

denne tingen er så kult det praktisk talt ser falsk ut. Men [Matt Richardson] er ikke en hoaxster. Han faktisk bygget hva som kan kalles en hodeskjerm for sykkelen din. Han refererer til det som en frontlys fordi den låner en lignende funksjon. Den monterer på styret og skyter lys av forsiden av sykkelen. Men det er mye mer enn bare et batteri og en pære, dette bruker en Pico-projektor for å gi det lyset noe mening. I videoen etter pause viser han det på gatene i NYC.

Så langt har han bare vist informasjon som må avslutte med reisens hastighet, men beviset er det bare venter på en fantastisk ny bruk. Fôring av projektoren er et bringebær PI-bord. For denne prototypen [Matt] montert den, sammen med den bærbare mobiltelefonladeren som spiller rollen som strømkilden, på en hunk av hardboard festet inne i sykkelrammen.

Hvis du tenker på å gjøre dette, pass opp for BOM prislappen. Den projektoren han bruker løp oppover på $ 400. Vi lurer på om du kan hacke sammen en rudimentær erstatning med en gammel mobiltelefonskjerm og denne DIY-filmprojektoren?