Nytelsen av isfiske nå fra hvor som helst i verden

September 21, 2022 0 By nditv

Nå kan du oppleve glede følelsen i århundrer av isfisker takket være denne cellulære-kompatible tip-up.

For den uinitierte, kan isfiskeprimeren være i orden. Flertallet av det du ser ovenfor er en vanlig tip-up rig for isfiske. I hovedsak lar du deg sette mange baitøde linjer, så vel som bare utsikt for et flagg som skal vises når en av dem kroker en fisk. Bare bor et hull i isen, så vel som redusere linjen med – den oransje rammen hviler på overflaten av isen.

Add-on her er den grå boksen som gjemmer en xbee-enhet. En magnet samt reed-bryter (som kan oppdages på den regionale maskinvarebutikken) totalt en krets når flagget er nede. Men hvis flagget vises Reed-bryteren åpnes (eller lukkes, er vi ikke sikre på hvilke), så vel som xbee sender et varsel til en basestasjon, som deretter konverterer det til en tekstmelding for å trykke på telefonen. Når du gjettet, er det en video etter pause.

Moro så vel som innviklet. Men ikke helt ubrukelig. Vi foreslår å bytte xbee / cellulær maskinvare for et rimelig mikrokontroller / Bluetooth-oppsett. Denne metoden du kan banke tilbake noen få kjølige i ishuset mens du venter på det trådløse nettverket for å varsle deg gjennom et SL4A-skript.

[via make]