3D-trykte strålingsmønstre

July 14, 2022 0 By nditv

Strålingsmønstre for antenner kan være helt forvirrende, spesielt når de presenteres i to dimensjoner, som de vanligvis er. Frykt ikke, [Hunter] har ryggen din med 3D-trykte og fargekodede strålingsmønstre.

På antenndesignets område betegner strålingsmønstre forholdet mellom den relative styrken av radiobølger som sendes ut fra antenner og posisjonen til en mottaker / sender i 3D-rom. I praksis kan prober brukes til å overføre / motta fra dokumenterte steder rundt en antenne mens man registrerer signalintensitet, slik at forskere og ingeniører bestemmer egenskapene til Arcane antenner. Disse målingene uttrykkes normalt som todimensjonale skiver av tredimensjonale fly. Naturligvis er dette noen ganger (ofte) kompleks geometri vanskelig for alle, men den mest romlig tilbøyelige til å mentalt konseptualisere med bare hjelp fra en 2D-tegning. Med datamaskiner kom 3D-modeller, men [Hunter] var ikke fornøyd med en modell på en skjerm: de ønsket noe de kunne holde i sine hender.

Til dette formål simulerte [Hunter] flere forskjellige antennestrukturer, renset opp modellene for 3D-utskrift, og 3D trykt dem i fargestreng, og sluttresultatet er vakkert. Ved å skrive ut i farget sandstein gjennom shapeways, har [Hunter] nå grovt valnøttformede fargekodede strålingsmønstre de kan holde i hånden. For å redde andre arbeidet, har [Hunter] postet hans design på Shapeways på Ye Olde Engineering Shoppe. Hittil har han en hornantenn, dipol, inngått fôret patch-antenne og en høyere ordemodus for en patch-antenne, som alle er under 15.00USD. Ser ikke antennestrålingsmønsteret til drømmene dine? Fret ikke, [Hunter] ser etter forespørsler, så legg inn dine ideer ned i kommentarene!

Videre, utover den umiddelbare kule faktoren, kan vi se mange legitime bruksområder for [Hunter’s] -modeller, spesielt i utdanning. Med mer og mer forskning som fremmer strukturell i stedet for prosessorisk læring, kan [Hunter’s] -design lett bli en pedagogisk hovedstøtte av antenneteori klasser i fremtiden. [Hunter] er ikke den eneste som gjør det usynlige synlige, [Charles] er kartlegging av wifi-signaler i tre dimensjoner.

Video etter pause.