Knut Logs Data, sender den til e-posten din

November 1, 2022 0 By nditv

[Richard], så vel som [Jay] trengte en WiFi-koblet datalogger for eksternt overvåket akvarier. Etter å ha jobbet flittig i tre år, er de til slutt ferdige. Mens Knut ble opprinnelig opprettet for å holde fanene på noen få store akvarier, er det mye mer enn i stand til å logge alle slags data, samt sende disse sensoravlesningene til e-postadressen din.

Knut er en liten wifi-aktivert gadget fylt med noen få plugger for temperatur, fuktighet, akselerometer, så vel som andre sensorer. Alle disse dataene går direkte inn i minnet på Knut, så vel som når minnet er fullt, sendes dataene til en e-postadresse. Som en bonus er det også en iDevice-app (Android så vel som Windows kommer snart) for å analysere de produserte .csv-dataene, samt skjermen resultatene på en iPhone

Knut kan være en berøring kostbar for vår smak, men hvis du prøver å finne en off-the-shelf-alternativ for å sende varsler, logging data, eller bare lese noen sensorer ved hjelp av wifi, kan Knut bare være billetten .

[Richard] så vel som [Jay] setter sammen en demo-video som viser evnen og driften av Knut-appen; Kontroller det ut etter pause.