Sporing Øyebevegelse ved måling av elektroner i øyet

December 28, 2022 0 By nditv

[Luis Cruz] er en Honduran High Institutt Student, så vel som han utviklet et bemerkelsesverdig elektrookulografi-system, så vel som skrivingen (PDF-advarselen) av jobben er en av det aller beste vi har sett.

[LUIS] Går med teorien om elektrookulogrammet – det menneskelige øye er polarisert fra forsiden til ryggen siden en ugunstig avgift i nerveenden i netthinnen. Siden denne minutts forskjellen i ansvaret, kan en brukers utseende spores av elektroder som er koblet til huden rundt øyet. Etter at du har koblet øyeelektroder til OPAMPS, så vel som en mikrokontroller, importerte [Luis] dataene med et Python-skript, samt komponert et “Eyeboard” -program for å tillate tekstinngang som bare brukte øyebevegelsen. Det opprinnelige målet med jobben var å utvikle et grensesnitt for alvorlige funksjonshemmede, men [Luis] ser applikasjoner for søvnforskning, samt å samle reklamedata.

Vi dekket [Luis] ‘homebrew 8-bit konsoll i fjor, så vel som han nå kontrollerer sin pong klone med sin øye sporing enhet. Vi er påminnet om et lignende system etablert av Atari, men [Luis] ‘systemet benytter en teknikk som ikke vil gi individet hodepine etter 15 minutter.

Sjekk ut [Luis] går med evnen til hans grensesnitt etter pause.