OpenVulture, programvare for ubemannede kjøretøyer

May 30, 2023 0 By nditv

Den aller første snakkene om Shmoocon var [Ethan O’Toole], så vel som [Matt Davis] som gir deres OpenVulture-programvare for ubemannede biler. I de foreløpige stadiene hadde de nettopp organisert på bygging av programvare for ubemannede antenne kjøretøy, men innså at med den aktuelle planleggingen kan det benyttes med alle typer kjøretøy: fly, biler, båter, samt subs (eller mer spesifikt, deres barbie powerwheels). Programvaren er i to deler. Svært først er et bibliotek som lar deg samhandle med hvert av bilens moduler. Den andre halvdelen er den faktiske navigasjonsprogramvaren.

De har brukt mye tid på å kjøpe maskinvare moduler. De leter etter produkter som fungerer bra, er ikke så dyrt, så vel som har en relativt plugg, så vel som spilleimplementering. For deres primære prosessor ønsket de noe som ikke var en mikrokontroller, så vel som kan kjøre et fullt Linux-system. Armbasert NSLU2 NAS ser ut til å være den nåværende Frontrunner. Du kan oppdage OpenSource-programvaren samt beskrivelser av de støttede modulene på deres nettsted.

De bygger den aller første testen UAVs nå. Man har en 12 fot vingingpan for høyere løft samt stabilitet. Vi har dekket Arduino-baserte Ardupilot, så vel som andre UAVS i det siste.