Codebender stiger fra asken

July 29, 2022 0 By nditv

Hvis du var uheldig at kecebender hadde litt støv, applaudere opp. Et nettsted som heter Codeanywhere har fått den på internett arduino-fremskritt atmosfæren, så vel som brakt den tilbake til livet. I tillegg til det primære keiserbendersiden, er EDU og blokker nettsteder også tilbake på luften.

Ikke bare er denne gode nyheten, men det er likevel fornuftig. Codeanywhere-nettstedet er en fremgangs ide i skyen for mange forskjellige programmeringsspråk. Ulempen? Vel, alle menneskene som sa at de ville være glade for å betale for å holde kiregnetningen til livet, vil få mulighet til å sette pengene sine der munnen er.

Her er et utdrag fra Codebenders blogg:

Først av alt vil codebender hovedsakelig forbli det samme. Det vil fortsette å fungere som en frittstående tjeneste, slik at du ikke trenger å modifisere metoden du bruker for øyeblikket Codebender. Det vil imidlertid skifte til en månedlig medlemskapstjeneste. Dette betyr at du vil kunne bruke den gratis i 1 måned (som en rettssak, som begynner 1. juni, eller for den aller første måneden etter registrering), så vel som det vil da koste $ 10 / måned for å fortsette å utnytte den. Dette er kostnaden for å betale for å holde keebender til livet, så vel som bærekraftig, så vel som det er en liten, egentlig.

For det andre betyr codeanywhere å fortsette å legge til flere så vel som flere funksjoner, den samme samme metoden vi har lagt til funksjoner, biblioteker, samt styrestøtte de siste årene. Så du kan forvente codebender å fortsette å forbedre med tiden, mye som det gjorde frem til nå.

Vi må stille spørsmål om hvor mange mennesker vil betale $ 120 / år for å gjøre noe de kan gjøre gratis. MBED har støtte fra armen, så vel som tilbyr en gratis IDE. Kanskje et mye bedre tilbud med codebender ville ha vært med atmel eller Arduino. Ikke at vi er imot å lade for tjenester, men vi forestiller seg en stor del mennesker vil bare bruke gratis verktøy med mindre de har en sterk utnyttelse av situasjonen for å utnytte en skybasert tjeneste.

Vi dekket Codebenders kortvarige dødsfall tilbake i oktober i fjor.