Mini Delta 3D-skriver i aksjon på Monoprice Booth

September 28, 2022 0 By nditv

Da jeg var på Bay Area Maker Faire noen få helger siden, stoppet jeg av Monoprice Booth for å chatte med [Chris Apland], deres leder av 3D-utskrift. Tidligere i uken hadde selskapet nettopp annonsert Preorders for deres nye $ 169 Delta-stil 3D-skriver kalt MP Tiny Delta.

[Brian Benchoff] dekket den lanseringen, og jeg har ikke mye detaljer om produsenten selv å legge til. Jeg så det i aksjon, utskrift små vinkende kattemodeller. Lagerskriveren kan bruke ABS eller PLA og har et byggvolum på 110mm i diameter og 120 mm høy, og disse forhåndsbestemte enhetene (som selges gjennom indegogo) vil begynne å sende i august.

Det som var av interesse er å høre fraktestimatene Monoprice-teamet kaster rundt. Chris fortalte meg at deres konservative estimat er at 20.000 av disse skriverne vil sende gjennom denne preorderen, men han er optimistisk at ved slutten av fjerde kvartal vil de være nærmere 100.000 enheter. Det er utrolig.

Kalibreringskatt trykt på 45 mm

En del av løftet her er ut av boksfunksjonaliteten; [Chris] påpekte å ha en trykt katt i hendene innen 5 minutter. Hvis det faktisk kan gjøre det uten behov for oppsett og kalibrering som er imponerende. Men jeg vet at selv erfarne utskrift veteraner er interessert i å se hvor fort de kan kjøre denne lille Delta og fortsatt vise ut kvalitetsutskrifter.

Du finner videointervjuet etter pause.