En trackball så stor du kan ikke kjøpe den

June 29, 2022 0 By nditv

Jobbene vi fungerer på Hackaday, er utviklet til alle standarder, så vel som vi måtte innrømme at ting har forlatt våre egne benker som bunter av kabelen så vel som teip. I noen tilfeller ser vi jobber utviklet for en så høy felles at vi er sjokkert over at de ikke er et high-end produsert produkt, for eksempel [jfedor2] ‘s to-ball trackball prosjektet. Den kombinerer et par biljardfærer, samt et par knapper med en vakkert designet 3D-trykt situasjon som ser etter hele verden som om det kom fra et premium perifert merke.

Innsiden er et par PMW3360 optiske sensorer på PCB montert med utsikt i biljardkhule-stikkontaktene, samt hvor hjernene kommer til en RP2040 mikrokontroller. Det er fem PCB i det hele tatt, som hver har et sett med spesialbygde stand-offs for å holde den. Resultatet ser ut til å være omtrent like stor en trackball som du vil håpe å kjøpe, bortsett fra program som du ikke kan. Alle dataene for å lage din egen er i Github-depotet skjønt, så alt er ikke tapt.

Gjennom årene har vi tatt deg med en rekke trackball-design, inkludert minst en annen utviklende bruk av en biljardball.