Hack det: I-kjøleskap eggsporing

November 3, 2022 0 By nditv

Her er et ideestykke som skjer eggene i kjøleskapet ditt. Det er fortsatt i fremskritt, så vel som vi ikke tror at allmennheten er forberedt på digital eggsporing heller ennå. Men vi liker ideen, så vel som vil høre fra deg for å se om du kan etablere din egen versjon.

Det vi forstår om gadgeten er at – til tross for bildet som gjør klokt telefon nærhet virker viktig – det kobles til nettet fra innsiden av kjøleskapet ditt. Det vil fortelle deg nøyaktig hvor mange egg du har igjen, så vel som selv sporer datoen hvor hver gikk inn i kjøleskapet ditt.

Så, hva er inne i denne tingen, så vel som hvem kan utvikle sin egen den raskeste? Vi vil dekke noen spesifikasjoner, så vel som spekulere litt for å komme i gang: Det er en lyssensor å finne når døren åpnes, så vel som en LED under hvert egg for å belyse den eldste. Vi tror at lyssensoren utløser en mikrokontroller som benytter hver av eggets lysdioder som en lyssensor også. Hvis terskelen er så godt, så er det absolutt et egg i den koppen. Vi liker likevel som sannheten at brettet har fjorten spor; Så lenge du ikke kjøper egg til du har bare to igjen, vil du alltid ha plass.

Hvis du utvikler en, vil vi vite. Vi tror 3D-trykte kopper, lav-effekt mikrokontroller, men vi er slags stumped på den rimeligste WiFi-løsningen. La tankene dine stå i kommentarene.

[via reddit gjennom NY hverdags nyheter gjennom tanken på geek]