Robotiske armer styrt av din … .. meter?

August 6, 2022 0 By nditv

Dagene til den tredje håndens dominans av verksteder verden over, kommer snart til en slutt. For de øyeblikkene da bare en tredje hånd ikke er nok, er en fjerde der for å redde dagen.

Dubbed Metalimbs samt etablert av et lag fra [Inami Hiyama Laboratory] ved Universitetet i Tokyo, samt [Graduate Institution of Media Design] på Keio University, er gadgeten designet for å bli brukt mens du sitter – festet til ryggen Som en ryggsekk – men bruk mens stående stasjonær er mulig, hvis det kanskje er litt un-intuitivt. Grunnleggende bevegelse styres av innstillingen av benet – spesielt sensorer koblet til foten, så vel som kne – så vel som å bøye ens tær, aktiverer robothens fingre. Det er enda noen haptiske kommentarer som er innebygd for å hjelpe alle som ikke benyttes til å utnytte beina som armer.

Teamet touts valget av tilpassede hender, selv om en lodding jernfeste kan ikke være så presis som nødvendig på dette stadiet. Likevel, det ville være fint å kunne chug kaffen din uten å forstyrre arbeidet ditt.

Det er ganske misunnelsesverdig at de tar en produktiv sti med denne teknologien i stedet for den åpenbare supervilla-løsningen, samt å feste lasere til Metalimbs armer.

[via / r / robotikk]