Arbeide med ekstremt kjempebra LCD-moduler fra Sharp

November 30, 2022 0 By nditv

Her er noen fascinerende maskinvare for deg: Sharp kom ut med en ekstremt fantastisk serie LCD-skjermer, Gong ved navnet Sharp Memory LCD. Ikke bare er disse skjermene ekstremt lavt strøm – ved kjøp av ca. 5 mikroamps for å holde skjermen til liv – men noen av de mindre skjermene er reflekterende, noe som gjør dem motstandsreisable selv i dagslys. [Mike] valgte han ville ta en titt på disse skjermene, så vel som likte det han fant.

Mens disse skjermene fortsatt er ganske nye, er det noen få breakout boards som tilbys for å gjøre dem tilgjengelige for skrivebordet tinkerers. Folket på Makerdyne har et breakout bord tilgjengelig, og det er en av Kuzyatech over på Tindie.

Mens disse skjermene er lesbare i dagslys, så vel som er utrolig lav effekt, ikke forvent å skjerme LCD-video på dem når som helst snart. Revitalize-frekvensen er fortsatt relativt sakte, men du kan kanskje komme unna med enkle animasjoner med interlacing så vel som så videre. Likevel, utenfor EINK, kommer du ikke til å oppdage en mye bedre skjerm når det gjelder strømforbruk, samt dagslyslesbarhet.