Hjerteformet hjerte simulator

August 31, 2022 0 By nditv

for noen år siden, [addie] over på Tymkrs satt sammen et spooky lite Halloween-prosjekt: et lite propellbrett som emulerer de elektriske signalene i et hjerte. Som hjerte sykepleier trodde hun at prosjektet hennes kunne bruke litt forbedring, og etter to år er hun endelig ferdig. Det er et hjerteformet bord som simulerer elektriske signaler som beveger seg gjennom hjertet.

Det er flere viktige områder som utfører elektriske signaler gjennom hjertet – den sinoatrialnoden, atrioventrikulære noden og buntgrener alle fungerer som spillere i et orkester for å holde et hjerte som slår som det burde. Hvis noe går galt med en av disse, går hjertet til takykardi eller fibrillering – ikke bra, med noen tiltak. [ADDIE ]s styre simulerer alle de forskjellige måtene et hjerte kan gå galt med lysdioder som står i for de elektriske signalene i et ekte hjerte. Navnet på spillet her er å se på lysdiodene og fortelle hvilken tilstand hjertet er i.

PCB-hjertet er bare en del av [Addie]’s Heart Simulator. Det simulerte hjertet kan også koble til en fin liten hjerteformet prosjektboks kablet opp med en solenoid, LCD-skjerm, hodetelefonkontakt og annen elektronikk for å slå dette elektroniske hjertet til et komplett studieverktøy for hjerterytmer. Sykepleierne i [ADDIE] ‘s enhet elsker tingen, og det ser ut til [Addie] kan ha et ekte hjerteopplæringsverktøy på her hender her.