Paintball Pistol ble Sniper Rifle

July 12, 2022 0 By nditv

Det er en betydelig prisavvik mellom Paintball Pistols og Paintball Sniper Rifles. Så valget [Fresh-Prints-of-3D] å skrive ut en snikskytteroppgraderingssett.

Han startet med den klassiske Tippman 98 tilpassede pistolen, som er en prøvd og sann industri konvensjonell når det gjelder anerkjente paintball pistoler. Ved hjelp av SketchUp utviklet han en sidebelastning av hopperadapter, et fast lager, et magasinadapter, ulike parenteser og til og med en bipod-grep. Han skrev deretter delene ut på hans lokale hackerspace; Innovatrix Labs, som er i nordøstlige Pennsylvania. En Portabee 3D-skriver ble brukt til noen av de første prototypene, men de endelige delene ble alle skrevet ut på en stor Mendlemax2 som har et byggområde stort nok til hele fast lager!

Den beste delen? Han har bare brukt sketchup i noen måneder. Når designen og bygningen er fullstendig ferdigstillet, kan han frigjøre den under en CC-lisens.

Det går bare for å vise at 3D-skriverne virkelig bryter ned ulike markeder av overpriced plastkomponenter – 3D-skrivere bare skrive ut pyntegjenstander? Pfft.

[Via reddit]