Ved å bruke OpenCV med Raspberry Pi

March 12, 2023 0 By nditv

når vi først først hørte om Raspberry Pi, ble vi opptatt av at jobber som når det trengs en fullblåst datamaskin, kan nå gjøres på et lite, så vel som billig brett som kjører Linux. Dessverre har vi ikke sett mye i metoden for å benytte datasynalgoritmer på Raspi, men takket være OpenCVs verden er nå tilgjengelig for Raspberry PI-individer overalt.

[Lentin] følte seg ikke som å installere OpenCV fra sin kilde, en prosess som tar den mye bedre delen av en dag. I stedet installerte han den ved hjelp av den synaptiske bunt manager. Etter å ha koblet et webkamera, [Lentin] Ssh’d i sin Raspi, så vel som installert en avtale med deteksjonseksempeleskript som inkluderer OpenCV.

Det burde bemerkes at [Lentin] s satt opp av OpenCV er ikke nettopp fort, men for mye jobber å oppdatere en avtale med tracker fem ganger et sekund er mye mer enn nok. Når Raspberry PI-videokamera-modulen slippes, bør hastigheten på avtalen med deteksjon på en Raspi øker dramatisk, men som fører til enda mye mer nyttig datagett, utvikler seg med Raspberry Pi.