Genious Filament Spool Holder holder din 3D-skriverutskrift

August 3, 2022 0 By nditv

Hvis du har en 3D-skriver, er mulighetene du kjøpte det fra skimped ut på stilen til deres filamentholder. Det er greit skjønt, det er ikke som å ha en toalettrullholder for din spole vil resultere i mislykkede utskrifter … Åh, vent …

Vi deler vanligvis ikke jobber som dette fordi, GASP, det er ikke en hack, men denne helt 3D-trykte filamentspoleholderen av [Creative Tools] er virkelig ganske fantastisk. Det har blitt utviklet for å i form ganske mye type type spole av filament du kan forestille deg, i tillegg til ingen spole i det hele tatt. Men det som imponerer oss mange er akkurat hvordan hele greia er 3D trykt eller gjør bruk av 3D-skriverfilament. Ingen festemidler, ingen ingenting.

Ting som å bruke gummifilament i stedet for gripete fotputer, så vel som vanskelig filament som akslene med 3D-trykte hjul for kvasi-trykklaget som benyttes for å støtte, så vel som roter spolen.

Alle delene tilbys over på Thingiverse.com – selv om du ikke har en 3D-skriver, vil du kanskje se de som overholder video for noen inspirerende stilforslag på nøyaktig hvordan du gjør en så ren samt polert 3D-trykt montering.

Nevnte vi det på samme måte, så vel som smører filamentet ditt som det er matet? Du kan også gjøre en spoleholder som bruker skateboardbjelker, men så må du kjøpe skateboard-lagrene …

[Takk Andrew!]