TGIMBOEJ Robot Edition

April 26, 2023 0 By nditv

Tatt i betraktning at vi sist rapporterte om den fantastiske Internett-trekkboksen med elektronisk søppel, har flere av disse boksene begynt å sirkulere i ulike områder av verden. Team Hack-A-dagen lanserte tre seg selv. Robots.net tok en beslutning om at det var behov for en spesialisert boks bare for de som hack roboter, og har lansert sin egen.

Boksen består av mange ting som vil appellere til roboticists, som Servos, ulike store motorer, RC-bil deler, og til og med et lite mikrokontroller bord. Pluss hackable elementer som gamle CD-stasjoner, en trackball og diverse elektroniske og maskinvare deler. Alt passer i en standard størrelse shipping boks, men den er full. En komplett liste finner du på robots.net-siden, og de har også bilder av innholdet.

De som ønsker å spore boksen, kan følge den under navnet Robots.net-Box1 på Tgimboej Wiki. Det er også et sted å få navnet ditt lagt til listen over potensielle mottakere. Wiki består av informasjon om hele prosessen, inkludert hvordan du starter en ny boks.