Refurbing en C64 med en Raspberry Pi

June 27, 2022 0 By nditv

når [Carl] først hørte om Raspberry Pi, selv om, selv om hvordan freakin lille dette brettet sammenlignes med et lite ITX-hovedkort. Etter å ha bestilt en Raspi, valgte [Carl] å sette sin knapt-større-enn-en-kreditt-kort datamaskin inne i en Commodore 64.

[Carl] ‘s oppdaterte C64-funksjoner akkurat som originalen – det 30-årige tastaturet fungerer takket være hjelp av et Keyrah-tastatur og kontrollportadapter. Denne adapteren ble loddet til en strippet USB-kabel, slik at [Carl] skulle holde det ferdige prosjektet som ser veldig rent og ryddig ut. Selvfølgelig er kompositt-, HDMI- og Ethernet-portene brutt ut, slik at denne datamaskinen kan koble til et hvilket som helst nettverk eller TV.

For en endelig berøring malt [Carl] saken. Han ville opprinnelig spray på et svart, rødt og lilla motiv for å matche Raspi, men han til slutt bosatte seg på en beige og rød stil. [Carl] virkelig satt sammen en fantastisk bygning, og for mye, mye mindre penger enn den rereleaserte C64 Windows-drevet monstrosity går for. Du kan sjekke ut Bygg Log Video etter pause.