Last ned Huawei Honor Magic Stock Wallpapers (QHD)

April 19, 2023 0 By nditv

Smarttelefonmarkedet er oversvømmet med kinesiske OEM -er, men Huawei har vært i stand til å produsere et flott bilde i verdensomspennende markeder. Virksomheten har gitt ut noen virkelig gode håndsett i lang tid, så vel som Honor Magic er enda et skritt fremover først og fremst siden den futuristiske designen.

Huawei Honor Magic ble lansert i Kina for et par måneder tilbake, men det ble vist frem nylig på CES 2017. “Magien” i telefonens navn er ikke bare et ord. Egentlig kommer magien på telefonen fra sin stil som består av supertynn metallkropp så vel som avrundet glass på begge sider.

Honor Magic er helt annerledes enn det vi har sett fra Chines -produsenten så langt. I en utmerket grad ser det ut som en Galaxy S7 -kant med avrundede paneler foran så vel som baksiden. Imidlertid er den magiske æren ikke bare slankere, men på samme måte mye mer kompakt.

Metallrammen er virkelig tynn, så vel som det du får på den beste siden er fremdeles tynnere kraft så vel som volumrockere. Huawei har flyttet SIM-kortsporet, hodetelefonkontakten samt USB-C-port til bunnsiden av rammen. Når det gjelder programvaren, inkluderer ikke Honor Magic den store gamle Emui mange Huawei -telefonfunksjonen. OEM har fullstendig fornyet ting for store, så vel som fokuset for den nye UI (kalt Magic Online UI) har blitt flyttet til syntetisk intelligens. Telefonen lærer av telefonbruken din, samler informasjon fra deg og tilpasser ting deretter.

Når det gjelder spesifikasjonene, Huawei Honor Magic Sports en 5,09-tommers AMOLED QHD-skjerm (1440 x 2560 piksler), Hisilicon Kirin 950 octa-core prosessor, 4 GB RAM, 64 GB interiørlagring, ingen kortspor, dobbelt 12 MP Main og 8 MP-sekundær, frontmontert fingeravtrykkssensor, samt 2900 mAh ikke-avtakbart batteri.

Huawei Honor Magic inkluderer syv 1440 x 2560 px Quad HD -aksjer bakgrunnsbilder. For å laste ned bakgrunnsbilder, bare klikk på bildene, i tillegg til å velge alternativet “Åpne lenke et nytt fane”. Lagre deretter bakgrunnsbilder og nyt.

Last ned Huawei Honor Magic lager bakgrunnsbilder

I situasjon vil du laste ned det totale settet i en enkelt zip -fil, klikker du på en av lenkene våre nedenfor:

Huawei-Honor-Magic-Stock-wallpapers.zip | Speilkobling 1 | Speilkobling 2

Annen nedlasting:

Huawei Mediapad M3 Stock Wallpapers (QHD)

Vivo xplay 6 aksjer bakgrunnsbilder

HTC Wish 10 Pro Stock bakgrunnsbilder (QHD)

HTC U Ultra Stock bakgrunnsbilder (QHD)