Valentins puslespillkasse gjør at du jobber for det som er inne

April 12, 2023 0 By nditv

her er en ny ta på en gaveboks som har blitt låst fra innsiden. Jeg stoler ikke på GPS-koordinater eller en sanntidsklokke for å løsne låsen. I stedet virker boksen selv som et puslespill. Du følger de visuelle og lydrådene, snu boksen langs tre akser for å legge inn opplåsingskoden.

Det er tre forskjellige vanskelighetsinnstillinger. Det enkleste bruker LED-hjertet til å indikere hvilken retning som skal slå boksen neste. Dette er ledsaget av et pip for riktig eller en lengre tone for feil bevegelser. På mediuminnstillingen kan du bare gå med tonene, men når du skruer opp lysene, vil du hjelpe deg med å komme tilbake til hvor du er når du gjør feilen. Den umulige innstillingen bruker ikke lysene i det hele tatt.

[Matt] tok inspirasjon fra noen omvendt geocache-prosjekter som finnes her på Hackaday. Han hadde allerede et STM32F3 Discovery Board på hånden som han mottok som en prøve. Det kjører hele elektronikken inne, med ombordgyroskopet som inngangsenheten. Ikke gå glipp av videoen etter pause for å se hvor godt det fungerer.