En kjølig pressjuicer for kostnaden av noen turer til Jamba juice

September 19, 2022 0 By nditv

Liker du å drikke juice, men misliker oppryddingen etter å ha gjort det? Ja, det gjør vi også. Så gjør [Max Maker], som førte til stilen så vel som fødsel av $ 40 kaldpress juicer. Hvis du har trodd på å kjøpe en juicer, men bekostningen har holdt deg i å trekke avtrekkeren, bør du definitivt inspisere det ut. Denne utviklingen vil spare deg for noen alvorlige penger, så vel som ser ganske enkelt ut til å replikere.

[Max] Designet denne juicepressen mens vi holder oss typiske mennesker i tankene som ikke har kostbare verktøy i vår ydmyke garasje eller verksted. For eksempel, for å lage brettet, vises vi nøyaktig hvordan de skal utføre de foreløpige bøyene i arket av rustfritt stål som bare benytter litt kryssfiner, så vel som klemmer. Deretter vises vi nøyaktig hvordan de skal bøye hjørnene, så vel som til slutt “trakt” delen av brettet med bare noen få grunnleggende verktøy – en benkvoks, hammer, så vel som tanger. Ingen metallbrems kreves!

Pressen er enkel å bruke – vikle frukten eller grønnsakene dine i noen cheesecloth, sett den på skuffen, så vel som pumpe håndtaket på jacken. Opprydding (som har vært en beryktet smerte i-bak når det gjelder industrielle juicers) er rask, så vel som enkel også – bare skyll skuffen!

Bygge video etter pause.

Selvfølgelig, hvis du har hauger av penger du vil brenne, kan du alltid gå med Polar motsatt av denne juiceren – noe som den overprisede, over-konstruerte Juicero.