Teslas semi -lastebilleveranser begynner med Pepsi i desember

May 1, 2023 0 By nditv

Tesla -administrerende direktør Elon Musk har bekreftet via Twitter at selskapets første elektriske lastebil vil begynne leveranser til Pepsi 1. desember 2022.

Semi -lastebilen hadde opprinnelig blitt kunngjort i 2017 og skulle starte produksjonen i 2019.

Det originale leveringsvinduet kom og gikk med Tesla senere og sa at det ville begynne 1. desember! ”

Semi i seg selv er en lastebil som lover 500 mil med rekkevidde og en 0-60 tid på rundt 20 sekunder når den lastes, og det sies at Tesla har 100 av disse elektriske kjøretøyene på bestilling.

Semi er ikke det eneste kjøretøyet som Tesla har kjempet for å komme seg ut av porten, selvfølgelig. Selskapet har også gått glipp av forskjellige produksjonsdatoer for Cybertruck, med Musk nå som sier at bestemt kjøretøy vil gå i produksjon midt i neste år.

Hvorvidt det vil skje gjenstår å se, men progresjonen av semi -produksjon kan antyde at Tesla nå begynner å få sin handling sammen.

Ikke at det er enkelt å kjøpe andre Tesla -kjøretøyer akkurat nå. Den verdensomspennende mangelen har påvirket alle bilprodusenter, og Tesla er ikke annerledes. Leveringsvinduer for Tesla EVs er lange, selv for de som har vært i salg i noen tid.

Du kan også gjerne sjekke ut:

Last ned: iOS 16.1 Beta 4 utgitt når offentlig lansering nærmer seg

Hvordan fikse dårlig iOS 16 batteriets avløp [guide]

Jailbreak iOS 16.0.2 på iPhone og iPad statusoppdatering

iOS 16 kompatible og støttet iPhone, iPad, iPod Touch -enheter

iOS 16 skjulte funksjoner: 100+ endringer Apple fortalte oss ikke om

Last ned: iOS 16.0.2 OTA -profilfil, IPSW -lenker utgitt

Last ned iOS 16 endelige IPSW -lenker og installer på iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, Plus [Tutorial]

Du kan følge oss på Twitter, eller Instagram, og til og med liker Facebook -siden vår for å holde deg oppdatert på alt det siste fra Microsoft, Google, Apple og nettet.