Banksy-lignende Stock Tracker rifter pengene dine når markedet er nede

May 27, 2022 0 By nditv

for enhver person som spiller aksjemarkedet, så vel som kanskje enda mer mer for de som investerer i kryptocurrcies, og nyter verdien av porteføljen din, går også opp Som nede kan være en stressende opplevelse. Hvis du vil ha en sanntidsskjerm av dine investeringer som legger til enda mer stress, har [Luis Marx] fått deg dekket. Hans mest nåværende jobb er en plexiglass-situasjon (video på tysk) som fyller med sedler når porteføljen din er oppe, så vel som rifter de nøyaktige samme notater når det er nede.

Inspirert av et beryktet Banksy-kunstverk, begynte [Luis] ved å bygge en tre-og-plexiglass-skjermsituasjon som passer for hengende på veggen på kontoret. Han installerte deretter en liten papir shredder, tilpasset med en servo for å sikre at den kan drives av en Arduino. Ikke i stand til å oppdage en off-the-shelf seddel dispenser, opprettet han så vel som 3D-trykt en, inkludert en fjærbelastet skuff, samt et motordrevet hjul.

Jobben inneholder også en Raspberry PI, programmert til å hente markedsdata fra Internett-kildene, samt bestemme webinntektene eller tapet av [Luis] porteføljen. Det resulterende systemet er en ganske forstyrrende visualisering av UPS, så vel som nedturer av markedet: å måtte feie strimler av miljøvennlig papir fra gulvet gir fornærmelse mot smerten ved å miste penger.

Hvis du vil ha en mindre ubehagelig metode for å holde oversikt over dine investeringer, kan du prøve dette rakettskapet. For de som er interessert i standard lager tickers, kan denne ESP32 basert på en mye mer til din smak.