Holiday Applaud fra Attiny13

June 23, 2022 0 By nditv

Det er mindre mikrokontroller enn ATTINY13. Noen arm sjetonger vil i form i form på hodet på en stor pinne, så vel som selv i Atmel verden, er Attiny10 tilgjengelig i en liten SOT-23-6 Bundle – en størrelse som vanligvis er reservert for overflateinstallasjons transistorer. Den “lille13, kan imidlertid programmeres med omtrent hvilken som helst type ISP, så vel som er tilgjengelig i en 8-polet dukkert. Det er det minste minimum hvis du søker å bryte ut av verden av Arduino, så vel som du kan gjøre noen ganske fantastiske ting med det, som å spille litt ferielyd med en SPI Flash-chip.

[Vinod] prøvde å åpne opp en billig cam penn, men i programmet for demontering brøt noen spor. Han var nå betrodd en 4mbit SPI Flash Chip. Dette var utvilsomt tid til å sjekke ut hva som kan gjøres med en liten mikrokontroller så vel som en stor mengde blits. I tillegg til attiny13-lydspilleren ble født.

Kretsen benytter en PWM for AUDIO OUT, samt leser lyd direkte fra Flash-brikken. UNT ombord på “Tiny13 brukes til å oppdatere blitsen, så vel som det er også en bryter for å velge mellom spill og plate. Hvis du teller, som indikerer at det er 4 pinner for blitsen, 2 pins for UART, 1 for bryteren, en for lydutgangen, så vel som kraften og jordskinner, alt i en 8-pinners pakke. Det er en ganske fantastisk metode for å utnytte en pin for to forskjellige funksjoner.

Du kan inspisere ut en video av jobben i handling nedenfor.